27 de febrer del 2014

Doble projecció al SERIELIZADOSfest:
Les nostres vides dibuixades i making of






A més de passar un episodi de LNVD també es projectarà en exclusiva el trailer del nou projecte: making of. Si el voleu veure, haureu de venir al #SERIELIZADOSfest perquè només es podrà veure un cop i serà allà, al mambo serièfil, i no el pujarem a Internet.

Després de la projecció dels capítols de Lavida.es i de Les nostres vides dibuixades el públic podrà fer preguntes als assistents i aquest podran respondre amb més o menys agilitat, depenent de cada individu.


En acabar aquesta secció es projectarà en exclusiva el trailer de making of. Es tracta d'un documental que sorgeix arrel de la sèrie Les nostres vides dibuixades però que alhora és independent. Així, making of és una pel·lícula què dialoga amb la sèrie però què conforma una unitat per sí mateixa.

Si voleu veure el trailer haureu de venir al #SERIELIZADOSfest, doncs es podrà veure exclusivament allà i posteriorment serà destruït. Però per anar obrint boca, podeu veure els teasers què hem amagat per la xarxa. A continuació en podeu veure un què acaba tal hi com comença el trailer que es veurà a la festa de SERIELIZADOS.






Salut!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada